MediCheck Sales representative

MediCheck zoekt talent!

Als MediCheck salesrepresentative Noord Oost Nederland krijg je de kans je eigen regio op te bouwen en uit te breiden. Je gaat bestaande klanten bedienen maar voornamelijk nieuwe relaties aanboren. Jij bepaalt je eigen succes en dat van MediCheck. Kortom, een prachtige functie met veel kansen en uitdaging.

Wat zijn je taken & verantwoordelijkheden:

Jij wordt het nieuwe gezicht van MediCheck binnen jouw regio, daar hoort bij;

Welke competenties heb je hier voor nodig:

Wat zijn onze functie eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden je een zeer zelfstandige en afwisselende baan aan in een boeiende en veranderende markt. Hierin zal jouw bijdrage aan de groei van MediCheck een cruciale betekenis krijgen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We hanteren een informele samenwerking intern en een professionele houding extern. Werken in een leuk team verspreid over heel Nederland met de thuisbasis gevestigd in Alkmaar. De functie is op projectbasis met mogelijkheid tot een vaste baan. De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van opleiding en ervaring met (secundaire) arbeidsvoorwaarden passend bij je functie.

 

Informatie en sollicitatie:

Voor nadere informatie over MediCheck en de functie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met;

 

MediCheck is onderdeel van UPLUS eHealth Solutions B.V.

UPLUS eHealth Solutions B.V. heeft zich gespecialiseerd in eHealth oplossingen om de gehele zorgketen te ondersteunen op farmaceutisch gebied. Vanuit de organisatie worden producten en diensten ontwikkeld voor zowel apotheek, als intramurale- en extramurale (thuis)zorginstellingen.

UPLUS eHealth Solutions B.V. kijkt verder dan het huidige marktaanbod en biedt met innovatieve technieken, projecten, systemen en services een verrijkende ondersteuning voor de zorgketen op farmaceutisch zorggebied.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime